ourgreencar_logo tools team car app facebook linkedin footerillustration
2021-03-17 Nyhet

Allt fler företag använder eldrivna bilpooler

Allt fler företag väljer att ersätta hela eller stora delar av sin mobilitet (i form av traditionella företagsbilar) med klimatsmarta alternativ som bilpoolslösningar från OurGreenCar. Företagen uppfattar bilpoolslösningen inte bara som ett klimatsmart alternativ utan anser det även vara betydligt smidigare genom det smarta bokningssystemet, med nyckelfri upplåsning, som tillåter fler att hyra samma fordon. OurGreenCar tillhandahåller helhetslösningen som minimerar företagens interna ansvar rörande skötsel och hantering. Företagen frigör resurser och effektiviserar genom att fokusera på sin kärnverksamhet.

Ett av företagen som numera har en miljömärkt bilpool som ersättning för de traditionella företagsbilarna är Platzer. 

– Vi sökte en helhetslösning med olika typer av elfordon som enkelt skulle kunna bokas via en och samma app. OurGreenCar erbjöd den mest flexibla och heltäckande mobilitetslösningen för våra behov. Idag har vi en elfordonspool med cyklar, moped, kick-bikes och bilar som enkelt bokas och hanteras via appen, dessutom behöver vi inte tänka på skötsel av fordonen då OurGreenCar tar hand om det, säger Karin Pull på Platzer.

Platzers företagsbilar genom bilpool hos OurGreenCar

Platzer är ett ledande fastighetsbolag inom kommersiella fastigheter i Göteborg. De vill lägga all energi på det de är bäst på – att skapa en stad som är bättre för hyresgästerna, sina medarbetare och inte minst för göteborgarna. Platzer har som vision att göra Göteborg till Europas bästa stad att arbeta i. Platzer äger, förvaltar och utvecklar 68 fastigheter om totalt 825 000 kvadratmeter. 

Platzer vill bidra positivt till samhället med ett så litet miljöavtryck som möjligt. De vill utveckla hållbara områden med människan i centrum. Resan går via sund lönsamhet och tillväxt, och inte minst medarbetare som trivs. Deras hållbarhetsarbete bedrivs integrerat i den löpande verksamheten och berör ekonomisk, ekologisk och social hållbarhet. När det blev aktuellt för Platzer att göra det ännu enklare för de anställda att arbeta och leva hållbart blev OurGreenCar därför det självklara valet med sin miljömärkta mobilitetslösning.

Elcyklar från OurGreenCar hos företaget Platzer

OurGreenCar hjälper företag att erbjuda sina anställda ett komplement till det traditionella bilägandet genom ett miljövänligt transportmedel. Genom att ha en företagsbilpool öppnas det upp många möjligheter för hur de anställda kan transportera sig samtidigt som det gynnar klimatet. Med en egen bilpool för företaget behöver de anställda inte köra sin egna bil till jobbet utan kan välja billigare och mer miljövänliga alternativ som kollektivtrafik eller cykel, samtidigt som de har möjlighet att enkelt ta sig till externa uppdrag med fordonen från den egna bilpoolen.
 

Kontakta oss

Har du några frågor? Kontakta oss så hjälper vi dig!

Kundtjänst

Telefon: +46 (0)10-16 60 555
E-post: support@ourgreencar.se
Kundservice: Frågor och svar

Följ oss

Miljövänliga mobilitetslösningar i en modern stad