ourgreencar_logo tools team car app facebook linkedin footerillustration
2019-10-16 Nyhet

Bilpool för de boende i Barkarbystaden

I samarbete med Nobina och Järfälla kommun kommer vi genom rese-appen TRAVIS att tillhandahålla en bilpool till Barkarbystaden, ett av Sveriges största stadsbyggnadsprojekt. De boende kommer att få tillgång till 20 cyklar och 4 elbilar.

Barkarbystaden har hållbarhet i fokus och ska bli en plats där människor kan trivas hela livet. Det är en helt ny stad som växer fram och gör plats för människor i alla olika åldrar och från olika delar av landet. Den som flyttar till Barkabystaden kommer att ha kunna leva enkelt, aktivt och socialt med närhet till allt man kan tänka sig. Användandet av bil ska vara lågt och det ska vara enkelt för de boende att promenera eller ta cykeln. Det är därför de boende i Barkabystaden får tillgång till hela 20 cyklar från oss. Vill de åka på en längre utflykt eller behöver bil har de självklart tillgång till 4 helt nya elbilar.

OurGreenCar hjälper nybyggnationer och befintliga bostadshus att erbjuda sina boende ett klimatsmart transportmedel som komplement till det traditionella bilägandet. Vi vill göra Sverige helt fossilfritt och menar att det behövs smarta användaranpassade lösningar som effektiviserar resande för att uppnå det. Det är därför vi inte bara arbetar med att öka användandet av elbilar utan vill göra användandet smartare, precis som Barkarbystadens visioner är. De boende i Barkarbystaden kommer med enkelhet kunna leva ett socialt och aktivt liv med närhet till bland annat skolor, shopping, sjukvård, gym, äldreboende och bra kommunikationer till och från Stockholms innerstad. För de som vill ta en längre utflykt där inte cykeln är tillräcklig finns det tillgång till helt nya miljömärkta elbilar från OurGreenCar. Barkarbystaden har allt för den som vill leva ett aktivt och klimatsmart liv. Vi är otroligt glada över vårt samarbete med Barkarbystaden och ser fram emot ett spännande klimatsmart år.

Här kan ni läsa mer om OurGreenCars mobilitetslösning för nybyggnationer och fastigheter.

Kontakta oss

Har du några frågor? Kontakta oss så hjälper vi dig!

Kundtjänst

Telefon: +46 (0)10-16 60 555
E-post: support@ourgreencar.se
Kundservice: Frågor och svar

Följ oss

Miljövänliga mobilitetslösningar i en modern stad