ourgreencar_logo tools team car app facebook linkedin footerillustration
2019-10-28 Pressrelease

Cityentreprenad AB och OurGreenCar satsar på hållbarhet för BRF Ø F 19

Med värdeorden framtid, hållbarhet och långsiktighet tar Cityentreprenad AB fram bostäder som ligger i framkant inte minst när det gäller hållbarhet och kvalité. Tillsammans med det gröna företaget OurGreenCar kommer BRF Ø F 19 ha de senaste mobilitetslösningarna i form av elfordonspooler märkta enligt Naturskyddsföreningens Bra Miljöval.

Under hösten 2019 börjar försäljningen av bostäderna i Norra Sorgenfri i Malmö. Projektet heter BRF Ø F 19 och drivs av Cityentreprenad AB. De vill göra det möjligt för sina boende att leva mer hållbart. Detta kommer de att göra för BRF Ø F 19 genom det gröna företaget OurGreenCar. De boende kommer få tillgång till ett klimatsmart och fossilfritt transportmedel som ersättning för, eller komplement, till ett traditionellt bilägande.

– Detta projekt är en spjutspetsinsats från oss och alla våra samarbetspartners gällande miljö och framtid, således föll det självklara valet på nytänkande OurGreenCar. Ett samarbete vi alla ser fram emot. Elias Bergergård, VD Cityentreprenad AB

De boende i BRF Ø F 19 kommer att få tillgång till rena och säkra elfordon i direkt anslutning till sitt boende. Tack vare att OurGreenCar tar hand om all försäkring, underhåll, service och rengöring behöver de boende bara använda fordonen medan OurGreenCar sköter resten. Malmöföretaget vill effektiviserar resandet och skapa smarta användaranpassade lösningar för att göra Sverige fossilfritt. Mängden trafik överlag på vägarna behöver minskas och fler behöver använda alternativa transportmedel till dagens fossildrivna fordon. Miljöfrågan är precis som för OurGreenCar viktig för Cityentreprenad AB. De arbetar aktivt för att skapa hållbara hem där människor ska trivas och kunna leva leva klimatsmart. Just för BRF Ø F 19 i Norra Sorgenfri i Malmö finns det mesta nära till hands. Caféer, butiker, skolor, kontor och mycket mer. Dock förstår de att människor är i behov av att röra på sig, vilket gör valet av en fordonspool från OurGreenCar självklart. De boende kan smidigt ta cykeln för korta ärenden men elbilen för längre utflykter. Cityentreprenad AB och OurGreenCar ser mycket fram emot sitt samarbete och inflyttning antas preliminärt kunna ske under december månad, 2021.

Kontakta oss

Har du några frågor? Kontakta oss så hjälper vi dig!

Kundtjänst

Telefon: +46 (0)10-16 60 555
E-post: support@ourgreencar.se
Kundservice: Frågor och svar

Följ oss

Miljövänliga mobilitetslösningar i en modern stad