ourgreencar_logo tools team car app facebook linkedin footerillustration
2018-11-09 Nyhet

E.ON öppnar sin första helt eldrivna fordonspool

Vi är stolta att meddela att E.ON har öppnat och invigt sin första helt eldrivna och miljöcertifierade fordonspool för sina anställda.

Från och med nu har de anställda på E.ON tillgång till fordon direkt på sin arbetsplats. Genom fordonspoolen erbjuder E.ON sina anställda en kostnadseffektiv och miljövänlig mobilitetslösning som gynnar både de anställda och miljön. Det möjliggör för de anställda att fortsätta åka kollektivt, cykla eller promenera till och från sin arbetsplats och inte vara bunden till en bil för ett möte de behöver köra till under dagen. Istället kan de enkelt ta en elbil, elcykel eller elscooter direkt från sin arbetsplats till mötet. Detta sparar mer än vad man tror på miljön. E.ONs anställda behöver dessutom inte tänka på något annat än själva körandet av fordonen eftersom OurGreenCar sköter allt vad gäller administration, underhåll, rengöring och service.

E.ON öppnar sin första helt eldrivna fordonspool

Att E.ON öppnar sin första eldrivna fordonspool visar på ett stort steg i god riktning att införa ett större miljötänk inom organisationer. Det handlar inte bara om att byta från fossildrivet till fossilfritt utan ett större miljömedvetet tänk kring mobilitet i det stora hela. Att ta fram en lösning som är lönsam för användaren och miljön på samma gång.

Vi på OurGreenCar önskar nu E.ON och de anställda stor lycka med sin fossilfria fordonspool i framtiden

Kontakta oss

Har du några frågor? Kontakta oss så hjälper vi dig!

Kundtjänst

Telefon: +46 (0)10-16 60 555
E-post: support@ourgreencar.se
Kundservice: Frågor och svar

Följ oss

Miljövänliga mobilitetslösningar i en modern stad