ourgreencar_logo tools team car app facebook linkedin footerillustration
2019-03-18 Nyhet

E.ONs modernaste laddstolpe och OurGreenCars elbil placerade mitt i Simris!

E.ONs modernaste laddstolpe är sedan ett par veckor tillbaka placerad mitt i Simris på Österlen! Alla som bor i Simris har sedan början av mars fått ha tillgång till en elbil genom OurGreenCar laddad med förnybar energi!

E.ON har placerat sin modernaste laddstolpe mitt i Simris. Om man laddar sin elbil under en av E.ONs testveckor då hela byn är självförsörjande på el från sol och vind, kommer laddstolpen vara den första i Sverige att kunna garantera förnybart producerad energi. Projektet “Lokalt Energisystem i Simris” ska ge erfarenheter om “Demand Side Respond” som är en teknologi för att kunna lastbalansera ett elsystem och med hjälp av kunders styrbara anläggningar optimera energin som finns tillgänglig.

Elbil från OurGreenCar i centrala Simris

I kombination med att Simris fått en helt ny modern laddstolpe med förnybart producerad energi har E.ON även i detta ett samarbete med OurGreenCar vilket betyder att alla som bor i Simris fått tillgång till elbil laddad med förnybar energi. Laddstolpen och poolbilen har sin utgångspunkt vid kyrkan i Simris och är till för alla att hyra.

Vill du höra mer om vår bilpoolslösning och hur vi arbetar med hållbar mobilitet? Kontakta oss på info@ourgreencar.se eller skicka ett DM!

Kontakta oss

Har du några frågor? Kontakta oss så hjälper vi dig!

Kundtjänst

Telefon: +46 (0)10-16 60 555
E-post: support@ourgreencar.se

Följ oss

Miljövänliga mobilitetslösningar i en modern stad