ourgreencar_logo tools team car app facebook linkedin footerillustration
2019-03-14 Nyhet

Företag på MINC har nu tillgång till elbil från OurGreenCar

En elbil från OurGreenCar står nu i P-Malmös garage "Trollhättan" till förfogande för företag på MINC!

Nu har företag på MINC tillgång till en elbil, närmare bestämt en Renault Zoe med 30 mils räckvidd. Den står i P-Malmös garage “Trollhättan” på Anckargripsgatan 4. Elbilen är till förfogande för företag på MINC.

Renault Zoe elbil till företag på MINC

Med andra ord innebär detta att företag på MINC kan få tillgång till en elbil i direkt anslutning till sin arbetsplats. De kan använda elbilen vare sig det gäller en tjänsteresa eller att hyra hem en elbil privat efter jobbet. Detta öppnar upp möjligheten för företagen på MINC att cykla eller åka kollektivt till och från arbetet även fast de behöver tillgång till en bil inom jobbet mellan exempelvis kundmöten. Det är smidigt för såväl användaren som för miljön.

– Vi är väldigt glada att vi äntligen fått tillgång till en bilpool precis vid kontoret, och även mycket positivt att bilen drivs på el! Detta går hand-i-hand med våra miljöambitioner, säger Philip Gårdell Brodin, Bringwash AB

Vi på OurGreenCar tar hand om försäkring, service, rengöring och underhåll av elbilen. Företagen på MINC behöver inte lägga tid på administration, planering eller fordonsdrift. Bokning sker enkelt via vårt mobilanpassade bokningssystem.

Vill du ansluta dig till elbilen för hyrestillgång? Maila oss på info@ourgreencar.se eller skicka ett DM!

Kontakta oss

Har du några frågor? Kontakta oss så hjälper vi dig!

Kundtjänst

Telefon: +46 (0)10-16 60 555
E-post: support@ourgreencar.se

Följ oss

Miljövänliga mobilitetslösningar i en modern stad