ourgreencar_logo tools team car app facebook linkedin footerillustration
2023-02-13 Pressrelease

Fortis Fastigheter ingår ramavtal för bilpooler med OurGreenCar

Fortis utvecklar ständigt sina fastigheter för ett modernt boende med tydliga hållbarhetsambitioner. Tillsammans med fordonspoolföretaget OurGreenCar, tar Fortis nästa steg för att erbjuda en hållbar mobilitetslösning genom ett treårigt ramavtal.

"I våra garage och på våra parkeringsplatser finns snart miljösmarta fordon nära till hands för våra boende genom OurGreenCars fordonspool. Den gör livet enklare för de som inte alltid behöver bil och minskar de boendes ekologiska fotavtryck."
- Christer Wikberg, Upphandlingschef för Fortis Fastigheter.

Redan under första kvartalet 2023 kommer tre kommande Fortisproduktioner i Årsta, Sollentuna och Uppsala att utrustas med bilpoollösningar från OurGreenCar.

"Det är glädjande att Fortis valt att gå vidare med oss som exklusiv mobilitetsleverantör för deras bestånd. Det är ett bevis på deras genuina engagemang för miljömässigt hållbara lösningar med stort fokus på beteendeförändring, vilket är där vi verkligen sticker ut."
- Denis Hodzic, partner och vice säljansvarig på OurGreenCar.

Fortis Fastigheter är ett familjeföretag som utvecklar, bygger och äger fastigheter hyresfastigheter i Stockholm med omnejd. Våra hyresgäster bor i moderna, välskötta hem i hus med hög trivselfaktor. Tillsammans med kommuner, partners, visionärer och boende skapar vi förutsättningar för hög livskvalitet, inkludering och hållbarhet.
OurGreenCars fordonspooler är märkta med Naturskyddsföreningens miljömärkning Bra Miljöval. Naturskyddsföreningen ställer höga krav på persontransporter som vill bli märkta med Bra Miljöval. 100% av elen måste vara förnybar, vilket innebär att den måste komma från förnybara källor som vindkraft, vattenkraft, solkraft och biomassa.

För mer information, kontakta: 
Fortis Projekt:
Christer Wikberg
Mail: Christer.wikberg@fortisprojekt.se
 
OurGreenCar:
Kenneth Falk
Mail: kenneth@ourgreencar.se

Kontakta oss

Har du några frågor? Kontakta oss så hjälper vi dig!

Kundtjänst

Telefon: +46 (0)10-16 60 555
E-post: support@ourgreencar.se
Kundservice: Frågor och svar

Följ oss

Miljövänliga mobilitetslösningar i en modern stad