ourgreencar_logo tools team car app facebook linkedin footerillustration
2021-09-20 Nyhet

Landevi Gårdar färdigställt, OurGreenCar etablerar bilpool i Landvetter åt Förbo

Landevi gårdar ligger bara ett stenkast från Lanvetter centrum, bestående av fyra hus med ca 100 lägenheter. Boendet är både bekvämt och modernt. De boende får bland annat tillgång till elbilar från Sveriges grönaste bilpool.

Nu i månadsskiftet ska inflyttningen vara klar för det nya kvarteret Landevi Gårdar i Landvetter centrum. De fyra huskropparna består av 102 hyresrätter, alla med balkong eller uteplats. I veckan kunde ett antal gäster, politiker och representanter för branschen bese de allra senaste lägenheterna inför hyresgästernas inflyttning. OurGreenCar har handlats upp som mobilitetsleversntör och etablerar nu en fordonspool åt nyproduktionen.

”Vi har skapat en bilpool för hyresgästerna genom samarbete med OurGreenCar. Det kommer således att bli en möjlighet för den som vill att boka in en elbil för de tillfällen när man behöver en bil – närheten till centrum och kollektivtrafik innebär ju att behovet av att äga en egen bil minskar” säger Peter Granstedt, VD på Förbo AB

OurGreenCar etablerar bilpool i Landvetter åt Förbo

OurGreenCar erbjuder Sveriges grönaste fordonspool med helt eldrivna fordon. Självklart är fordonen märkta enligt Naturskyddsföreningens Bra Miljöval, en av världens tuffaste miljömärkning. Med mobilitetslösningen blir det enkelt för bostadsbolag och nybyggnationer att erbjuda sina boende en hållbar miljösmart mobilitetslösning som ersättning för, eller komplement, till det traditionella bilägandet.

Kontakta oss

Har du några frågor? Kontakta oss så hjälper vi dig!

Kundtjänst

Telefon: +46 (0)10-16 60 555
E-post: support@ourgreencar.se
Kundservice: Frågor och svar

Följ oss

Miljövänliga mobilitetslösningar i en modern stad