ourgreencar_logo tools team car app facebook linkedin footerillustration
2021-01-19 Nyhet

OurGreenCar etableras nu även i Bålsta

I Bålsta centrum, Håbo kommun, uppför SPG totalt 387 bostäder fördelade på fem kvarter. Håbo kommun ligger strategiskt bra med närhet till Stockholm, Uppsala och Västerås. Projektområdet är beläget cirka 500 meter från pendeltågsstationen som du tar dig in till storstaden med på bara 35 minuter. Tre kvarter upplåts som hyresrätter och två kvarter som bostadsrätter. Byggstart av det första kvarteret skedde under sommaren 2020 och det sista kvarteret färdigställs under sommaren 2023.

För att göra det så enkelt som möjligt för de boende att leva klimatsmart kommer bilar från det gröna bilpoolsföretaget OurGreenCar placeras ut med start från 2022 och framåt. I takt med att området ökar kan också antalet bilar öka för att alla boende ska ha största möjliga tillgång till ett fordon.

– Vi är mycket glada över samarbetet med OurGreenCar som innebär att våra bostadsköpare och hyresgäster på ett enkelt och smidigt sätt får tillgång till en elbilspool i kvarteret, säger Ida Sylvan, projektansvarig på SPG. 

Bålsta får sveriges grönaste bilpool av OurGreenCar

Med OurGreenCars bilpoolslösning kan bostadsrättsföringar erbjuda sina boende ett miljövänligt och fossilfritt komplement till det traditionella bilägandet. De boende betalar bara för den tid de faktiskt använder elbilarna och slipper de tråkiga och kostsamma sysslorna med byte av däck, reparationer, besiktning och städning. Med en bilpool kan de boende minska kostnaderna som är förknippat med att äga en bil idag utan att göra avkall på flexibiliteten och friheten som en bil ger.  

– Då projektet är nära beläget Bålsta tågstation blir bilpoolen dessutom ett utmärkt komplement för de som inte har eller vill köpa en egen bil. Att möjliggöra för våra boende att kunna välja en miljövänlig och hållbar livsstil är något som SPG strävar efter i alla våra projekt”, avslutar Ida Sylvan.
 

Kontakta oss

Har du några frågor? Kontakta oss så hjälper vi dig!

Kundtjänst

Telefon: +46 (0)10-16 60 555
E-post: support@ourgreencar.se
Kundservice: Frågor och svar

Följ oss

Miljövänliga mobilitetslösningar i en modern stad