ourgreencar_logo tools team car app facebook linkedin footerillustration
2020-03-20 Nyhet

OurGreenCar gör det enklare att ställa om till en hållbar livsstil

OurGreenCar kan nu stolt meddela att de kommer att tillhandahålla en fordonspool för Ikano Bostads nya bostadsrätter i Västra Hamnen. I Västra Hamnen i Malmö byggs det ett flertal nyproduktioner av Ikano Bostad, bland annat cirka 200 lägenheter fördelat på BRF Sporta, BRF Jogga och BRF Gymma. Det ska vara enkelt för de boende att leva hållbart och som hjälp till detta har de tillgång till både elbilar och elcyklar via OurGreenCar.

OurGreenCar gör det enkelt för nybyggnationer och BRF:er att erbjuda sina boende en klimatsmart mobilitetslösning som ersättning för eller komplement till det traditionella bilägandet. Det gröna Malmöföretaget tillhandahåller miljömärkta fordonspooler för slutna grupper och har på senare tid fått stor uppmärksamhet när de ingått avtal med några av landets främsta byggherrar. Nu kommer de att tillsammans med Ikano Bostad tillhandahålla fordonspooler för de boende i Västra Hamnen. Ikano Bostad drivs av att hitta lösningar som gör vardagen enklare. För dem är det viktigt att få människor att trivas och känna sig hemma. De tar därför på sig ett stort ansvar för helheten när de utvecklar, bygger och förvaltar bostäder. De satsar långsiktigt på att utveckla hela bostadsområdet och arbetar alltid utifrån områdets förutsättningar för att skapa hållbara stadsdelar och boendemiljöer.

En lösning som kommer bidra till detta är den miljömärkta fordonspoolen genom OurGreenCar. De boende i BRF Sporta, BRF Jogga och BRF Gymma kommer ha tillgång till tre elbilar och fyra elcyklar som gör det enkelt att transportera sig klimatsmart och sömlöst. OurGreenCar vill effektivisera resandet med smarta användaranpassade lösningar för att göra Sverige fossilfritt. Det är därför de inte bara arbetar med att öka användandet av elbilar utan vill göra användandet smartare och få fler att använda till exempel elcyklar för kortare resmål.

OurGreenCar har Sveriges grönaste fordonspooler märkta enligt Naturskyddsföreningens Bra Miljöval och gör det möjligt för nybyggnationer att erbjuda sina boende en klimatsmart mobilitetslösning som ersättning för, eller komplement, till det traditionella bilägandet. Företaget tar hand om allt från underhåll, service och rengöring till försäkring. Malmöföretaget har på kort tid haft stor framgång och ingått delägarskap i energibolaget E.ON samt ingått avtal med några av landets största byggherrar. Tillsammans med Ikano Bostad vill de nu bidra till ännu grönare hem genom att ge de boende i BRF Sporta, BRF Jogga och BRF Gymma tillgång till miljömärkta elbilar i direkt anslutning till sitt boende.

Kontakta oss

Har du några frågor? Kontakta oss så hjälper vi dig!

Kundtjänst

Telefon: +46 (0)10-16 60 555
E-post: support@ourgreencar.se
Kundservice: Frågor och svar

Följ oss

Miljövänliga mobilitetslösningar i en modern stad