ourgreencar_logo tools team car app facebook linkedin footerillustration
2019-04-26 Nyhet

OurGreenCar tillhandahåller grön elbilspool för Bonavas nyproducerade bostäder på Kapellgärdet Arena

OurGreenCar och Bonava gör Uppsalas nyproduktioner grönare! I Bonavas senaste grannskap, Kapellgärdet Arena, kommer de boende ha tillgång till miljömärkta elbilar genom OurGreenCar i direkt anslutning till sitt boende.

Det är ett stort nöje för oss att arbeta med Bonava som bygger hållbara hem och är en ledande bostadsutvecklare i norra Europa. Bonava skapar miljömärkta hem och i sitt senaste grannskap, Kapellgärdet Arena, kommer de boende även ha tillgång till miljömärk elbilspool genom OurGreenCar i direkt anslutning till sitt boende. Bilpoolen är öronmärkt för de boende exklusivt vilket ger de boende en absolut tillgång till bilarna. Kapellgärdet Arena har inflyttning mellan juni och december 2019 och kommer att bli ett aktivt grannskap med promenadavstånd till Uppsala centrum och möjlighet till elbil för exempelvis längre utflykter.

OurGreenCar gör det möjligt för nybyggnationer att erbjuda sina boende ett klimatsmart och fossilfritt transportmedel som ersättning för, eller komplement, till ett traditionellt bilägande. Vi tar hand om all försäkring, underhåll, service och rengöring. Alla fordon bokas enkelt via vårt mobilanpassade bokningssystem.

Vi vill göra Sverige fossilfritt och för att uppnå det behöver vi smarta användaranpassade lösningar som effektiviserar resande. Vi arbetar därför inte bara med att öka användandet av elbilar utan vi vill göra användandet smartare. Vi behöver minska mängden trafik överlag på vägarna och få fler att även använda alternativa transportmedel till dagens fossildrivna fordon. Precis som för OurGreenCar är miljöfrågan viktig för Bonava. Genom att bygga hållbara miljömärkta hem och med tillgång till elbilspooler för de boende arbetar Bonava aktivt för ett hållbart Sverige. Vi är otroligt glada över arbetet tillsammans med Bonava för att ge de boende den bästa möjliga upplevelsen av sitt nya område.

Här kan ni läsa mer om OurGreenCars mobilitetslösning för nybyggnationer och fastigheter.

Kontakta oss

Har du några frågor? Kontakta oss så hjälper vi dig!

Kundtjänst

Telefon: +46 (0)10-16 60 555
E-post: support@ourgreencar.se

Följ oss

Miljövänliga mobilitetslösningar i en modern stad