ourgreencar_logo tools team car app facebook linkedin footerillustration
2022-12-08 Pressrelease

OurGreenCar utmanar parkeringsbolagen med garagedrift-tjänst

Fordonspoolföretaget OurGreenCar har under knappt fem år framgångsrikt etablerat sig på mobilitetsmarknaden med sina dedikerade bil- och cykelpooler. Bland kunderna hittar man idag närapå samtliga av de största fastighetsutvecklarna i landet, och bolaget har tecknade bilpooler över hela landet, från Malmö till Skellefteå.  Bolagsnamnet till trots har OurGreenCar alltid sörjt för att utveckla verksamheten i vertikalen mobilitet, med inte bara bilar- utan även elcyklar, lådcyklar och elmopeder. 

Efter flertalet förfrågningar från befintliga kunder har man nu lyft in en ny tjänst avseende drift och administration av garage. 

”Det är naturligt att erbjuda en tjänst som omfattar inte bara fordonspoolen i sig vilket är vår huvudaffär, men likväl uppställningsplatsen och de boendes egna garageplatser. Många av våra kunder upplever att en strömlinjeformad tjänst med en och samma leverantör inte bara underlättar upphandlingen av tjänster till fastigheten, men även att kunderna enbart behöver vända sig till en och samma operatör, varesig frågan gäller bilpool, cykelpool eller garageplats”
Säger Kenneth Falk, medgrundare och säljansvarig på OurGreenCar. 

OurGreenCar har redan smyglanserat konceptet där man redan idag kommit igång med tjänsten till en del av kunderna. En av dem är Skanska som frekvent handlat upp fordonspoolslösningar genom OurGreenCar, men nu även administration av garage.

Thomas Droben- VD på OurGreenCar ser med stor positivitet på den kompletterande tjänsten i företaget. ”Historiskt sett har väl inte parkeringsrelaterade bolag varit den leverantörstyp som förknippats med positiva kundupplevelser, så vi ser det som en spännande utmaning att gå in och faktiskt skapa ett mervärde kring god kundhantering gällande drift och administration av garage på samma sätt som vi hanterar det i vår ordinarie verksamhet med fordonspooler”.  

Bolaget är i slutskedet med utvecklingen av en helt ny digital plattform och app vilket kommer göra kundupplevelsen bättre och låta kunder hantera sin parkering och tillgång till fordonspooler på ett enkelt sätt, samtidigt som det öppnar upp för ännu bättre integrationer med andra bo-appar och fastighetsrelaterade system.


För mer information, kontakta: 
OurGreenCar: Kenneth Falk
Mail: kenneth@ourgreencar.se 

Kontakta oss

Har du några frågor? Kontakta oss så hjälper vi dig!

Kundtjänst

Telefon: +46 (0)10-16 60 555
E-post: support@ourgreencar.se
Kundservice: Frågor och svar

Följ oss

Miljövänliga mobilitetslösningar i en modern stad