ourgreencar_logo tools team car app facebook linkedin footerillustration
2020-03-06 Nyhet

Vi säger välkommen till OurGreenHero!

Nu introducerar vi OurGreenHero! Vi tycker nämligen att det är alldeles för sällan man ser företag lyfta enskilda individer och slutanvändare. Det är trots allt dem som i slutändan nyttjar ett företags produkter och tjänster! OurGreenHero är en utmärkelse man som kund hos oss kan erhålla som ett resultat av att man på ett eller annat sätt är en extraordinärt bra kund till oss!

Vår första hjälte är Sebastian som är en trogen användare av vår bilpool i Barkarbystaden i Järfälla. Genom att han valt bort det traditionella bilägandet har han minskat sitt klimatavtryck och bidrar istället till ett mer fossilfritt samhälle. Inte nog med det är han alltid snabb med att komma med tips och synpunkter som kan förbättra tjänsten, lämnar bilen som man önskar hyra den och nu senast också fyllde på spolarvätska helt på eget initiativ då det hade gått åt en del i slask-vädret.

Grattis Sebastian, vår gröna hjälte! Vi vill belöna dig med ett helt hyrfritt dygn! Vi hoppas på att få serva dig med vår tjänst länge till och tack för att du bidrar till en fossilfri framtid med oss!

Här följer Sebastians egna ord om OurGreenCar:

"Jag bor med fru och tre barn i Barkarbystaden. OurGreenCar har den lösning jag väntat på i flera år. Tillgängligheten, priset och enkelheten att boka, boka om och avboka bil har gjort att OurGreenCar tillsammans med den väl utbyggda kollektivtrafiken i barkarbystaden tillgodoser alla våra transportbehov, vilka kan vara många ibland med tre barn som behöver transport lite överallt. Vi behöver inte längre äga en egen bil, vilket känns otroligt bra. Supporten är också alltid väldigt tillmötesgående när man kontaktar dem och löser alla eventuella frågeställningar direkt. Jag är väldigt nöjd med OurGreenCar!
-Sebastian Fjellheim, 40, Järfälla

Kontakta oss

Har du några frågor? Kontakta oss så hjälper vi dig!

Kundtjänst

Telefon: +46 (0)10-16 60 555
E-post: support@ourgreencar.se

Följ oss

Miljövänliga mobilitetslösningar i en modern stad