ourgreencar_logo tools team car app facebook linkedin footerillustration

Medlemskap och priser

Här hittar du information om våra olika medlemskap och våra priser.

Small / Medium / Large för Open-användare

Som en Open-användare av OurGreenCar har du alltid ett medlemskap, antingen Small, Medium eller Large. Läs mer om hyrpriserna för respektive abonnemang på open.ourgreencar.se

OurGreenCar till din bostad

Har du en dedikerad lösning kopplad till din bostad som finansierats av din fastighetsförvaltare har du ett Large-abonnemang. Det betyder att du inte betalar något för själva medlemskapet utan endast för den bokade tiden du använder fordonen. Läs på er egna portalsida för vad som gäller för dig.
Du kommer till er portalsida genom att skriva in följande i sökfältet: [bostadsnamn].ourgreencar.se där ”[bostadsnamn]” är just er specifika adress (exempelvis BRF-namn). Denna hittar du i exempelvis bopärmen.

OurGreenCar till ditt företag

Har du en OurGreenCar-lösning kopplat till ditt företag kan det förekomma andra debiteringsmodeller. Läs på ert företags portalsida för vad som gäller för dig.
Du kommer till er portalsida genom att skriva in följande i sökfältet: [företagsnamn].ourgreencar.se där ”[företagnamn]” är just er specifika adress. Kontakta din arbetsgivare om du inte har fått adressnamnet till er portal. Du kan också kontakta oss på support@ourgreencar.se eller ringa oss på +46 10 166 05 55.

Du ser vilka fordon du kan hyra samt vad hyrpriserna är på er egna portalsida.

Våra priser

Minimumdebitering är 30 minuter.
Du som användare debiteras alltid för varje påbörjad 30-minutersperiod. Om du är sen med återlämning av bilen debiteras du för varje påbörjad 30-minutersperiod du är sen. Om du är sen och där finns en efterträdande hyrestagare på bilen debiteras du en förseningsavgift om 500 SEK. 

Våra avbokningsregler

Du kan alltid ändra eller ta bort din bokning senast 30 minuter innan du startar en bokning.
Inga ändringar kan göras när det är mindre än 30 minuter innan din bokning startar.

# taggar:
medlemskap, priser, open, small, medium, large, brf, öppen pool, fordons pool,  abonnemang, betalning, portalsida, företag, debitering, minimumdebitering, avbokningsregler, avbokning, ändra bokning, redigering av bokning, föresning, förseningsavgift, fordon, företag, portalhemsida, hemsida, medlem, hyrpriser 

Kontakta oss

Har du några frågor? Kontakta oss så hjälper vi dig!

Kundtjänst

Telefon: +46 (0)10-16 60 555
E-post: support@ourgreencar.se
Kundservice: Frågor och svar

Följ oss

Miljövänliga mobilitetslösningar i en modern stad