ourgreencar_logo tools team car app facebook linkedin footerillustration

Våra fordon

Alla våra fordon har en sak gemensamt, de är alla drivna av el. Inga fossila bränslen, inga hybrider, endast 100% el.

Nedan ser du några exempel på de bilarna som är populära just nu. Hittar du inte det du söker? Lugn! Vi har en bred vagnpark med alla möjliga sorters bilmodeller – och alldeles säkert den elbil just ni är ute efter till er fastighet eller verksamhet!

Renault Zoe

Renault Zoe - 5-sitsig

Detta är en mindre el-bil perfekt för staden. Rolig att köra och lätt att parkera. Trots sin nätta storlek åker 5 personer bekvämt. Så klart 100 % eldrift och ett batteri som hör till de bästa i klassen. Automatväxlad, eco-läge för reducerad energiförbrukning, farthållare / fartbegränsare, navigation mm.

Nissan Leaf

Nissan Leaf - 5-sitsig

Bra acceleration, gott om utrymme. Åk långt och säg farväl till dyra bensinstationer. Detta är ett smart, enkelt och säkert sätt att köra bil på. Nya Nissan Leaf är fullmatad med teknologi som är lätt att använda. En bil som alla kan använda, och som löser de flesta människors behov när det kommer till förflyttning. Den perfekta poolbilen helt enkelt!

Nissan NV200

Nissan E NV-200 Evalia: 7-sitsig

Detta är en kompakt, mångsidig och fullutrustad elbil. Med plats för upp till 7 passagerare är det den idealiska stadsbilen för dig och din familj. Med 100 % eldrift och ett nytt batteri på 40 kWh kommer du både längre och kan lasta mer, men forfarande lika säkert och behagligt som alltid. Ta med hela familjen och svärföräldrarna i en enda bil.

El-lådcyklar

El-lådcyklar

Med en eldriven lastcykel/lådcykel tar du både dig själv, barnen eller lasten enkelt från A till B. Vi kan erbjuda flera olika alternativ baserat på era behov och önskemål.

El-cyklar

El-cyklar

Med en el-cykel tar du dig fram lätt och enkelt både korta och längre sträckor. El-cykeln är det perfekta transportmedlet i staden. Vi kan erbjuda flera olika alternativ baserat på era behov och önskemål.

Swagway Fatglider X

Elscooter

Ska du ut och åka själv? Nya Swagway Fatglider X är unik.

Den är riktigt rolig och kommer förändra ditt sätt att transportera dig. Den stilrena designen talar sitt tydliga språk; körglädje, enkel att använda och miljövänlig.

Under sitt eleganta yttre finns innovativ teknik. Tack vare sin smarta, starka elmotor tar Swagway Fatglider dig från A till B med stil. Det finns bara ett litet problem, du vill aldrig kliva av igen!

Huvudkontor

OurGreenCar Sweden AB
Anckargripsgatan 3, 211 19 Malmö

Kundtjänst: +46 (0)10-16 60 555
E-post: info@ourgreencar.se

Miljövänliga mobilitetslösningar i en modern stad